Title: Water gift!

ㅋㅋㅋㅋㅋ the gift Yoo In Na noona gave, water!
Actually there is a story to this gift..
10PM is the time when KTR takes over In Na noona’s radio program!
After I entered the studio and said my greetings,
I put the water I am going to drink during the show and started preparing…
However after the show started the water is gone!!
I only knew afterwards that when noona arranged everything and was leaving,
she took my water away without knowing that it was mine.. ㅋㅋ
(Noona) apologized and bought so much water~ ㅋㅋㅋㅋ
Thank you noona ^^

Note: The words on the box says “Sungmin shi, the water that only Sungmin shi can drink!!!”

Source:Sungmin’s Blog
Korean to Chinese translation: 音悦Tai-SuperJunior饭团 
Chinese to English translation: yourblacksmile @ perMINent.net 
Shared at sup3rjunior.wordpress.com by  Destinyhae 
TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS

View original post

Advertisements

DAMN !!! ;A;

@imSMl ‏Please do not come to today’s Sukira open studio~ Because the typhoon is coming it’s dangerous~!! Please do not come~ Because I am really worried.. Especially the overseas fans who came to Korea they might not know how dangerous the situation is, our Korean fans please take care of them

Source: @imSMl
Translated by: @SJia13
Shared at sup3rjunior.wordpress.com by: reneee

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS.

aww ❤

View original post

Compilation: 120824 ELF JAPAN FANMEETING IN YOKOHAMA

Title: Our Beautiful ELF!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Today was ELF Japan fanmeeting day..
our beautiful 24,000 angels…
we did our best to meet the eyes of every fans
the fans were sitting on just normal floor and fans in back must have been unable to see but they kept order…
thanks! they are our fans! I want to go brag
all the way back there… covered by fans,
there is a fan with “Sungmin” card
i felt sorry and touched at same time
I want to hug every one of you… really thanks
we will reply with cool stages!
Let’s love forever… us…♥

Source: Sungmin’s Blog
Translated by: @NKSubs
Shared at sup3rjunior.wordpress.com by: reneee

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS.

View original post

HAPPY BIRTHDAY YESUNG OPPA !!

Annyeooong haseyooo…

AUTHOR KEMBAALI !!

Dan untuk mengucapkan Happy birthday for Yesung oppa..

yesung oppa, gomawo udah hidup selama 28 tahun untuk para ELFeu dan juga para Clouds… (tahun kor 29 tahun)

We always love you oppa… Saranghaeeyoooo… XDDD
agak sedih sih, karena pasti udah pada tahu kan kalo cafenya dia mau tutup tanggal 31 besok (kasih tahu kalo salah jangan di bash) padahal… Aku yang pecinta kopi.. hiks… belum kesana sama sekali… OPPA !!! LET MAKE A NEW CAFE WITH MEEE !!! xDDDD
AAAH, I really love coffee.. kkk *gak ada yang tanya*
di balik kesibukan author di rumah untuk persiapan ospek dan karena gak ada pembantu di rumah *sedih* author gak lupa buat nungguin hari ini buat yesung oppa doang.. gak kayak kibum oppa kemarin, setelah ngetweet langsung ngacir.. (maklum, lagi dalam masa masa berkabung karena hape gak bisa di pake) hiks..
What should i do now?

karena gak bisa gambar kayak yang lain, jadi gak mungkin ngeposting gambar..
karena gak ada hape, gak bisa liatin puding coklat yang aku bikin beberapa hari yang lalu (pamer)

kalo gitu sebagai kado buat yesung oppa aku mau kasih foto – foto buat para clouds yang udah mampir kesini…

 

Continue reading